Kramm

Workshops og Oplæg

Ud over udfærdigelse af diverse dokumenter tilbyder “Kramm – Jura For Dig” også workshops og oplæg inden for forskellige emner. Du er altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak om et oplæg eller en workshop inden for et givent emne. 

At formidle jura kan være ganske tørt, men det kan også gøres på helt almindelig dansk krydret med praktiske eksempler og plads til masser af spørgsmål, så alle får en god oplevelse med hjem. Jeg holder jævnligt workshops og oplæg for både studerende, medarbejdere og ældre mennesker, hvorfor jeg er vant til at formidle juraen på et forståeligt sprog, så alle kan følge med. Jeg sætter en stor ære i, at workshops og oplæg er tilpasset lige præcis jer, hvorfor alle workshops og oplæg tilpasses individuelt fra gang til gang. Pris og varighed varierer derfor. Kontakt mig gerne for en uforpligtigende snak om mulighederne for en workshop eller et oplæg. 

Er du klar til næste skridt?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af, hvorvidt jeg kan hjælpe dig videre med din sag og hvad det eventuelt vil komme til at koste. Det er altid gratis, at kontakte Kramm.

(+45) 22 67 97 79
jura@kramm.dk