Kramm

Om Kramm

Vi kan alle komme ud for situationer i vores liv, hvor vi får brug for juridisk rådgivning. Men at vælge sin juridiske rådgiver kan være svært, da det ofte er følsomme emner, der skal drøftes. Derfor er det vigtigt, at du vælger en juridisk rådgiver, som du er tryg ved og har tillid til. 

Hvorfor vælge ”Kramm – Jura For Dig”?

Hos ”Kramm – Jura For Dig” går din tryghed og sikkerhed hånd-i-hånd med professionel juridisk rådgivning, hvorfor ”Kramm – Jura For Dig” bygger på følgende grundsætninger:

  • Rådgivning i trygge omgivelser.
  • Rådgivning på helt almindelig dansk.
  • Rådgivning til en fornuftig pris, som du altid kender på forhånd.

Hos ”Kramm – Jura For Dig” vil du således opleve at få en professionel juridisk rådgivning, men samtidig en god oplevelse, hvor du har mulighed for at blive guidet gennem juraen på en forståelig måde. Vi lægger meget stor vægt på, at formidle juraen på helt almindelig dansk og sikre os, at du har fået svar på alle dine spørgsmål. Alt sammen til en meget fornuftig pris, som du altid kender på forhånd.

Som juridisk rådgivningsvirksomhed er ”Kramm – Jura For Dig” ikke forpligtet til at tegne en professionel rådgiveransvarsforsikring. Men da din sikkerhed vægtes højt, så har jeg valgt at tegne en professionel rådgiveransvarsforsikring, der dækker dit tab, hvis du rådgives forkert. Forsikringen er tegnet hos CNA Insurance og dækker et tab på op til 3 millioner kroner.

Hvilket område dækker jeg?

Rådgivning foregår oftest ved et personligt møde – enten hos dig eller hos mig. 
 
Du er således velkommen på mit kontor lidt vest for Hobro, men bor du i området Aalborg, Aars, Viborg, Randers, Mariager, Hadsund, Hobro så tilbyder jeg at komme hjem til dig uden merudgift for dig. Bor du længere væk, så kan vi lave aftale om et mindre beløb til dækning af transport eller vi kan klare det over telefonen i stedet. 
 

Etablering

”Kramm – Jura For Dig” er en juridisk rådgivningsvirksomhed, der er etableret i 2013 og ejet af cand.jur. og mediator Ann Lindgård.

Ann er uddannet jurist med flere års erhvervserfaring indenfor bl.a. ægteskabsret, familieret og socialret. Ann har tidligere været ansat i 5 år hos Statsforvaltningen, både i deres familieretsafdeling og i “Det Sociale Nævn”. Derudover har Ann tillige mere end 5 års specialiseret erhvervserfaring indenfor det socialretlige område. Endelig er Ann certificeret mediator/konfliktmægler.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Hilsner fra

Ann Lindgård

Er du klar til næste skridt?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af, hvorvidt jeg kan hjælpe dig videre med din sag og hvad det eventuelt vil komme til at koste. Det er altid gratis, at kontakte Kramm.