Kramm

Om Kramm - Jura for Dig

Vi kan alle komme ud for situationer i vores liv, hvor vi får brug for juridisk rådgivning. Men at vælge sin juridiske rådgiver kan være svært, da det ofte er følsomme emner, der skal drøftes. Derfor er det vigtigt, at du vælger en juridisk rådgiver, som du er tryg ved og har tillid til. 

Hvorfor vælge ”Kramm – Jura For Dig”?

Hos ”Kramm – Jura For Dig” går din tryghed og sikkerhed hånd i hånd med professionel juridisk rådgivning. Derfor bygger min rådgivning altid på følgende grundsætninger:

  • Rådgivning i trygge omgivelser.
  • Rådgivning på helt almindeligt dansk.
  • Rådgivning til en fornuftig pris, som du altid kender på forhånd.

Hos ”Kramm – Jura For Dig” får du altså professionel, juridisk rådgivning – men samtidig en god oplevelse, hvor du bliver guidet gennem juraens aspekter på en forståelig måde for netop dig og din situation. Alt sammen til en fornuftig pris, som du altid får oplyst på forhånd.

Som juridisk rådgivningsvirksomhed er jeg ikke forpligtet til at tegne en professionel rådgiveransvarsforsikring, men jeg vægter din sikkerhed højt. Derfor har jeg alligevel valgt at tegne en professionel rådgiveransvarsforsikring, der dækker dit tab, hvis du rådgives forkert. Forsikringen er tegnet hos CNA Insurance og dækker et tab på op til 3 millioner kroner.

Hvilket område dækker jeg?

Rådgivning foregår oftest ved et personligt møde – enten hos dig eller hos mig. 
 
Du er således velkommen på mit kontor lidt vest for Hobro, men bor du i området Aalborg, Aars, Viborg, Randers, Mariager, Hadsund, Hobro så tilbyder jeg at komme hjem til dig uden merudgift for dig. Bor du længere væk, så kan vi lave aftale om et mindre beløb til dækning af transport – eller vi kan klare det over telefonen i stedet. 
 

Etablering

”Kramm – Jura For Dig” er en juridisk rådgivningsvirksomhed, der er etableret i 2013 og ejet af cand.jur. og mediator Ann Lindgård.

Jeg er uddannet jurist med flere års erhvervserfaring indenfor bl.a. ægteskabsret, familieret og socialret. Jeg har tidligere været ansat 5 år hos Statsforvaltningen, både i deres familieretsafdeling og i “Det Sociale Nævn”. Derudover har jeg mere end 5 års specialiseret erhvervserfaring indenfor det socialretlige område, samt certificeret mediator/konfliktmægler.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Hilsner fra

Ann Lindgård

Et kram - eller et kramm

Hos “Kramm – Jura For Dig” er du garanteret en professionel juridisk rådgivning ledsaget af en oprigtig omsorg for din sag. Det er vigtigt for mig, at du får en god oplevelse og at du føler, at du bliver guidet sikkert igennem din sag. 

“Kramm” repræsenterer derfor værdierne i min virksomhed – tryghed, nærhed og omsorg.  Og så kan du selvfølgelig stole på, at jeg kan mit kram.

Personlig rådgivning

Det jeg elsker aller mest ved mit arbejde er, at kunne rådgive dig, så du kommer nemmest og hurtigst muligt videre i din sag. 

Jeg brænder ikke for langstrakt juridisk fnidder, men arbejder derimod løsningsorienteret, så du kan spare penge, bekymringer og tid.

Min rådgivning foregår på helt almindelig dansk, så både du og jeg er med på, hvad vi taler om. Det er langt det nemmeste for os begge.

Hvem er jeg?

Din tillid er vigtig for mig – derfor kan du i videoen til højre møde mig og høre mere om, hvem jeg er og hvordan jeg arbejder. Jeg glæder mig til at høre mere om dig, og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Er du klar til næste skridt?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af, hvorvidt jeg kan hjælpe dig videre med din sag og hvad det eventuelt vil komme til at koste. Det er altid gratis, at kontakte Kramm.

(+45) 22 67 97 79
jura@kramm.dk