Kramm

Testamente

Oplæg om arv, testamenter og fremtidsfuldmagter

Kunne du tænke dig, at høre mere om arv, testamenter og fremtidsfuldmagter, så kommer jeg gerne og holder et oplæg herom. Oplæg om arv, testemente og fremtidsfuldmagter tilbydes dog kun i området Aalborg, Viborg, Randers, Hobro, Hadsund og Mariager

Jeg lægger stor vægt på, at mit oplæg er forståeligt, hvorfor jeg taler helt almindelig dansk uden en masse fremmedord og juridiske begreber. Oplægget kan derfor forstås af alle.

Oplæg til foreninger tilbydes gratis – hvis I lægger hus til. Et oplæg foregår typisk således, at jeg taler ca. 45 min., hvorefter vi holder en lille pause og derefter en kort afslutning. Under oplægget er der plads til masser af spørgsmål og der kommer ofte rigtig mange gode spørgsmål og eksempler frem under et oplæg. 

Derudover tilbyder jeg oplæg til private forsamlinger af op til max. 8 personer, hvor oplægget kan skræddersyes efter jeres ønske. Oplægget varer op til 2 timer, hvor der er plads til dialog og spørgsmål undervejs. Oplægget kan omhandle arv, testamente, ægtepagter, særeje, fremtidsfuldmagter mm. Oplæg i private forsamlinger koster 1.995 kr. inkl. moms. 

Endelig tilbyder jeg også oplæg til større forsamlinger, hvor indhold og pris aftales individuelt. 

Ønsker du et oplæg i din forening eller til den næste hyggeaften med vennerne, så kontakt mig for nærmere aftale.

Er du klar til næste skridt?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af, hvorvidt jeg kan hjælpe dig videre med din sag og hvad det eventuelt vil komme til at koste. Det er altid gratis, at kontakte Kramm.

(+45) 22 67 97 79
jura@kramm.dk