Ægtepagt

Opret ægtepagt

Ønsker I at oprette en ægtepagt, hvor hele eller dele af jeres formue gøres til særeje, så kan I få skræddersyet jeres personlige ægtepagt hos “Kramm – Jura For Dig” for blot 2.995 kr. 

At oprette en ægtepagt kræver en nøje afvejning af, hvilken type særeje, der passer til jeres ønsker. Derfor er det afgørende, at I modtager en personlig rådgivning forinden ægtepagten kan nedskrives. Denne rådgivning er selvfølgelig med i prisen. 

Vi starter således med en fælles snak om, hvorfor I ønsker at oprette en ægtepagt og hvad resultatet af ægtepagten skal være. På den måde kan vi sammen afveje, hvilke type særeje, der skal anvendes i jeres ægtepagt. Ligeledes kan I få svar på de spørgsmål, som I måtte sidde med, så I er helt sikre på, at ægtepagten stemmer over ens med jeres ønsker. 

Dernæst udfærdiges ægtepagten og sendes til jeres underskritf pr. mail eller med posten. 

Tinglysning af ægtepagt

Når I har underskrevet ægtepagten er den klar til tinglysning og “Kramm – Jura For Dig” sørger for at ægtepagten anmeldes til tinglysning. Tinglysningsafgiften udgør 1.850 kr. i 2024, som ikke er indeholdt i prisen for en ægtepagt. Den samlede pris for en ægtepagt er således 4.845 kr. inkl. tinglysning.

Ægtepagten er gyldig, når den er tinglyst. Ægtepagten kan altid ændres eller annulleres, hvis I er enige om det. 

Du er altid velkommen til at kontakte “Kramm – Jura For Dig”, hvis du har spørgsmål til oprettelse af en ægtepagt. 

Er du klar til næste skridt?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af, hvorvidt jeg kan hjælpe dig videre med din sag og hvad det eventuelt vil komme til at koste. Det er altid gratis, at kontakte Kramm.