Kramm

Testamente

Hvad koster et testamente?

Testamenter fås i mange prisklasser – lige fra de helt billige online modeller, som du selv udfylder til de meget dyre hos en dyr advokat. 

Det er vigtigt, at du modtager en juridisk rådgivning, når du opretter et testamente, så testamentet tilpasses præcis din situation. Derfor skal du være opmærksom på, at de billige online modeller kræver, at du er helt sikker på, hvordan dit testamente skal strikkes sammen. Rigtig mange kommer desværre i klemme, når de selv giver sig i kast med oprettelse af et testamente, hvorfor rådgivningen er afgørende. 

Hos “Kramm Jura For Dig” er du garanteret et personligt og skræddersyet testamente inkl. al den personlig rådgivning, som du har brug for til en fast pris på 3.995 kr. inkl. moms. Ønsker du udover dit testamente også et børnetestamente, så kan du tilvælge dette helt gratis.

Uanset hvor langt dit testamente er og uanset, hvor meget rådgivning du har brug for, så er prisen fast! 

Er du klar til næste skridt?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af, hvorvidt jeg kan hjælpe dig videre med din sag og hvad det eventuelt vil komme til at koste. Det er altid gratis, at kontakte Kramm.

(+45) 22 67 97 79
jura@kramm.dk