Kramm

Testamente

Opret testamente

Ønsker du at oprette et testamente, så vil jeg meget gerne hjælpe dig. 

Når du opretter et testamente hos mig, så starter vi altid med et møde – enten fysisk, online eller over telefonen. Det er vigtigt for mig, at jeg kan danne mig et billede af, hvordan din familiestruktur er/hvem der arver efter dig, hvad dine ønsker er og at du har fået al den rådgivning, som du har brug for.

Et møde tager typisk 30 – 60 min. og foregår som en helt almindelig snak, hvor vi taler om dine ønsker og jeg rådgiver dig om, hvordan vi bedst skræddersyer dit testamente, så det passer præcis til din situation. Jeg lægger stor vægt på, at du er tryg ved at oprette dit testamente og at du får svar på dine spørgsmål. Derfor gør jeg meget ud af, at vores snak foregår på helt almindelig dansk, så alle forstår, hvad testamentet kommer til at indeholde og hvilken betydning det har. 

Opret dit testamente i trygge omgivelser

Bor du i området Aalborg, Viborg, Randers, Hobro, Hadsund eller Mariager, så tilbyder jeg at mødet kan holdes i dit hjem uden ekstra omkostninger for dig. Nogle gange er det lettere for dig, at jeg kommer hjem til dig, så du slipper for kørsel. Men du er selvfølgelig også velkommen på min kontor i Hobro.

Efter vores møde skriver jeg dit testamente og sender det til dig med posten inden for 7-14 dage. Derefter skal du underskrive testamentet evt. foran en notar i skifteretten, hvilket jeg selvfølgelig også guider dig igennem. 

Herefter er testamentet oprettet og gyldigt. 

Har du spørgsmål til oprettelse af dit testamente, så er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Er du klar til næste skridt?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af, hvorvidt jeg kan hjælpe dig videre med din sag og hvad det eventuelt vil komme til at koste. Det er altid gratis, at kontakte Kramm.

(+45) 22 67 97 79
jura@kramm.dk