Kramm

Testamente

Et testamente er afgørende for, hvordan din formue bliver fordelt, når du dør. Derfor skal du overveje, om du er tilfreds med den fordeling, som arveloven beskriver, eller om du ønsker selv at bestemme, hvem der skal arve efter dig. Har du konkrete ønsker til, hvordan arven efter dig skal fordeles, så skal du skrive et testamente.

De fleste af os har et ønske om, at vores formue tilfalder den nærmeste familie, når vi dør. Men mange af os undlader alligevel, at tage konkret stilling til, hvem der egentlig arver os og om det er det vi ønsker. Det betyder, at mange efterladte – ud over sorgen  – stilles i en svær økonomisk situation, der betyder, at de ikke blot har mistet deres samlever eller ægtefælle, men også må flytte fra hjemmets trygge rammer pga. den efterfølgende økonomiske situation. 

Når du opretter et testamente kan du sikre, at dine efterladte står bedst muligt økonomisk. Du kan sikre, at din ægtefælle stilles væsentlig bedre økonomisk, du kan sikre, at din samlever kan opretholde en hverdag for jeres børn og du kan sikre, at arven til dine børn bliver deres særeje. Læs mere herom i menuen nedenfor.

Vi forsikrer vores biler, vores huse og vores indbo – men har du sikret din ægtefælle eller din samlevers fremtid, hvis du dør?

Er du klar til næste skridt?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af, hvorvidt jeg kan hjælpe dig videre med din sag og hvad det eventuelt vil komme til at koste. Det er altid gratis, at kontakte Kramm.

(+45) 22 67 97 79
jura@kramm.dk