Kramm

Konfliktmægling

Vi oplever alle konflikter på vores vej og vi ved alle, hvordan selv små konflikter kan gnave og vokse sig store og uoverskuelige. Hos “Kramm – Jura For Dig” tilbydes du en konfliktmægling, hvor får du hjælp til at få løst konflikten én gang for alle, så I alle kan komme bedst muligt videre.

Konfliktmægling hos  “Kramm – Jura For Dig” foregår ved anvendelse af principperne fra mediation. 

Mediation betyder, at vi ikke går efter et kompromis, som den traditionelle konfliktmægler gør, men vi retter i stedet fokus på dine behov og dine ønsker til en løsning. Med andre ord, så arbejder vi målrettet efter den løsning, der passer bedst til konfliktens parter. Det forholder sig nemlig sådan, at parternes behov og ønsker sjældent er i konflikt med hinanden, men måden vi forsøger at få vores behov og ønsker opfyldt på, kommer i konflikt med hinanden. Det kan vi heldigvis løse ved at få talt korrekt om konflikten og her kan “Kramm – Jura For Dig” hjælpe jer igennem processen.

Mediation hos “Kramm – Jura For Dig” foregår altid i en respektfuld tone, i trygge omgivelser og med det formål, at få afsluttet jeres konflikt på en ordentlig måde.

Kontakt “Kramm – Jura For Dig”, hvis du har spørgsmål til metoden eller ønsker en vurdering af, om mediation giver kan anvendes i jeres sag. Det er altid gratis og uforpligtende at drøfte mulighederne i din sag.

Pris: 5.495 kr. (3 timers konfliktmægling).

Udfærdigelse af skriftlig aftale til jeres underskrift kan tilkøbes for 995 kr. inkl. moms.

Er du klar til næste skridt?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af, hvorvidt jeg kan hjælpe dig videre med din sag og hvad det eventuelt vil komme til at koste. Det er altid gratis, at kontakte Kramm.

(+45) 22 67 97 79
jura@kramm.dk