Kramm

Socialretlige sager

Vi kan alle komme i kontakt med det kommunale system og det kan være en lang og slidsom rejse. Det kan derfor være en god investering at få juridisk rådgivning til at skabe overblik i sagen, hjælp til at søge om kommunal støtte eller pleje, en bisidder til møde hos kommunen eller hjælp til at klage over en afgørelse.

Hos “Kramm – Jura For Dig” lægger jeg stor vægt på, at støtte dig igennem sagen på bedst mulige vis. Sammen lægger vi en plan for, hvor meget du har brug for min hjælp og hver meget, du selv kan klare. På den måde behøver det ikke koste en formue, at få juridisk hjælp til din sag.

Undervejs holder vi en tæt dialog omkring næste skridt i sagen og omkring prisen for mit arbejde i din sag, da det er vigtigt, at du altid kender prisen på forhånd.

En socialretlig sag starter oftest med en aktindsigt, hvor vi modtager sagens dokumenter og kan danne os et overblik over, hvor vi skal sætte ind og hvilken retning, vi skal arbejde hen imod. Der ligger derfor noget arbejde i at opstarte en ny sag, hvorfor opstart af en socialretlig sag koster 3.995 kr. inkl. moms. Herefter afregnes 1.250 kr. inkl. moms pr. time.

Er du klar til næste skridt?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af, hvorvidt jeg kan hjælpe dig videre med din sag og hvad det eventuelt vil komme til at koste. Det er altid gratis, at kontakte Kramm.