Kramm

Skilsmissejura for fædre

Værktøjskassen - hjælp til selvhjælp

Det kan være voldsomt frustrerende at “blive kunde” i det offentlige skilsmissesystem. Det er langtrukken, frustrerende og svært at navigere i. Derfor bliver mange fædre fanget i systemet og opdager for sent, at de skulle have søgt om noget andet eller sagt nej til den fremlagte aftale. Forberedelse og viden om systemet er derfor helt afgørende for at forebygge en langstrakt sagsbehandling og dermed undgå en årelang konflikt omkring samvær, forældremyndighed om børnenes bopæl. 

På denne side vil du derfor om kort tid kunne finde selvhjælps-video, så du hjemme i sofaen kan blive klogere på, hvordan du forbereder dig bedst muligt til et møde i Familieretshuset, hvad samværsaftalen skal indeholde før du kan skrive under eller hvordan Familieretshuset spiller sammen med Familieretten. 

Indtil da, så er du altid velkommen til at kontakte “Kramm – Jura For Dig”, hvis du har spørgsmål. Det er altid gratis, at kontakte “Kramm – Jura For Dig”.

Har du brug for rådgivning i forbindelse med samvær, bopæl eller forældremyndighed?

Lad os tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer. Første kontakt er altid gratis, så tøv ikke med at kontakte mig.

Er du klar til næste skridt?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af, hvorvidt jeg kan hjælpe dig videre med din sag og hvad det eventuelt vil komme til at koste. Det er altid gratis, at kontakte Kramm.

(+45) 22 67 97 79
jura@kramm.dk