Kramm

Oplæg om arv og testamente

Hos “Kramm – Jura For Dig” tilbyder jeg at komme ud til foreninger, personalearrangementer og andre forsamlinger og holde oplæg om arv, testamenter og fremtidsfuldmagter. Måske det var en idé til et arrangement i din forening? 

Større forsamlinger

Kramm tilbyder oplæg om arv, testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter. Vi tilbyder oplæg til større forsamlinger, eks. på biblioteker, foreninger, loger, pensionistklubber, virksomheder osv. Et oplæg indeholder en gennemgang af arvelovens regler og en forklaring på, hvorfor et testamente kan være en rigtig god idé, reglerne for arveafgift, hvad kan en ægtepagt og hvorfor er en fremtidsfuldmagt er rigtig god sikring. Det vil være rig mulighed for spørgsmål undervejs eller bagefter. Oplægget kan tilpasses jeres særlige ønsker.

Pris: Efter aftale

 

Mindre forsamlinger

Derudover tilbyder vi også oplæg til mindre forsamlinger af maks. 8 personer, eks. private selskaber, venne-komsammen osv. Et oplæg vil indeholde en gennemgang af arvelovens regler og en forklaring på, hvorfor et testamente kan være en rigtig god idé. Derudover vil oplægget være en dialog, hvor der kan tages udgangspunkt i konkrete situationer og hvor der er plads til spørgsmål.

Pris: 1.995 kr. inkl. moms

Er du klar til næste skridt?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af, hvorvidt jeg kan hjælpe dig videre med din sag og hvad det eventuelt vil komme til at koste. Det er altid gratis, at kontakte Kramm.