Kramm

Køb og salg af bolig

Køber du din bolig via en ejendomsmægler, så har du brug for hjælp til berigtigelse af handlen, men køber eller sælger du uden ejendomsmægler, så har du brug for hjælp til udarbejdelse af handlens dokumenter. “Kramm – Jura For Dig” hjælper dig trygt igennem handlen – uanset om du benytter ejendomsmægler eller ej. 

Når du skal købe eller sælge bolig, så er der en række dokumenter, der skal udarbejdes og indhentes. Det vigtigste dokument er købsaftalen, hvor vilkårene for bolighandlen er fremført. Det er derfor vigtigt, at du læser købsaftalen godt igennem, så du er helt sikker på, at købsaftalen er i overensstemmelse med den aftale, du har indgået med modparten.

Køber eller sælger du via en ejendomsmægler hjælper “Kramm – Jura For Dig” med at gennemlæse dokumenterne og sikre, at alle relevante oplysninger og bilag fremgår af sagen. En ejendomsmægler er sælgers rådgiver, hvorfor særligt køberen anbefales at få en uvildig rådgiver til at læse dokumenterne igennem og berigtige handlen. 

Køber eller sælger du uden en ejendomsmægler, så hjælper “Kramm – Jura For Dig” med at udfærdige købsaftale, udarbejdelse og indhentelse af diverse bilag samt tinglysning af det nye skøde. 

Hos “Kramm – Jura For Dig” får du berigtigelse af din bolighandel eller udarbejdelse af handlens dokumenter til en fast pakke-pris på 3.995 kr. inkl. moms (ekskl. tinglysningsafgift og ekskl. eventuelle gebyrer for indhentelse af dokumenter).

 

Er du klar til næste skridt?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af, hvorvidt jeg kan hjælpe dig videre med din sag og hvad det eventuelt vil komme til at koste. Det er altid gratis, at kontakte Kramm.